Kejsertærte

Ingredienser:

 

Mørdej:

75 g mel

50 g smør

25 g sukker

¼ sammenpisket æg

 

Fyld:

4 spsk jordbærsyltetøj

2 syrlige æbler i tynde både

 

Dej:

60 g smør

60 g sukker

1 æg

60 g mel

½ teskefuld bagepulver

 

Opskrift:

 

Mørdeje:

Fedtstof og mel smuldres sammen. Sukkeret blandes i og dejen æltes sammen med ægget. Stilles koldt ½ time. Udrulles derefter til en rund plade som kommes i en smurt lagkage- eller tærteform (24 cm i diameter)

 

Fyld:

Fordel æblebådene over dejen og kom syltetøjet herpå.

 

Dej:

Fedtstof og sukker røres godt sammen. Ægget tilsættes lidt af gangen. Mel og bagepulver blandes og røres i dejen. Fordel dejen og fyldet. Baf tærten i en halv time ved 200 grader.

Tilbage Op Næste